0 Kč

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Zveřejněné recenze pocházejí od skutečných spotřebitelů, kteří danou službu využili nebo zakoupili. Spotřebitelské recenze nejsou ověřované.

Pole s hvězdičkou * jsou povinná.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Krásný pobyt v Ostružné.

    14. 9. 2020 15:39:33 | Klub českých turistů 2000 PV

    Děkujeme všem zaměstnancům v holetu za úžasný pobyt,skvěkou kuchyni a milé přijetí.Naše skupina jezdí již několik let k Vám do hotelu a nikdy jsme nebyli zklamáni.Přejeme krásné dny všem.

    Odpovědět

  • Pochvala a hlavně pro kuchaře

    10. 9. 2020 15:07:49 | Daniela

    Byli jsme na týden s polopenzí ve skilandu Petříkov. Vše pěkné, čisté a příjemné. Musím moc pochválit přístup veškerého personálu od pana recepčního v Ostružné až po všechny v penzionu u Orla. Nejvíce však ze všeho přístup pana Kuchaře, jeho výbornou kuchyni a přátelské vystupování. To se jen tak někde nevidí. Děti i dospělý (bylo nás osm) moooc spokojení.

    Odpovědět

  • Perfektní

    7. 9. 2020 11:43:33 | Blanka

    Moc se nám tam líbilo, opět jsme byli se vším spokojeni. Ubytování i jídlo na jedničku.

    Odpovědět

  • Příjemný pobyt - pochvala

    1. 9. 2020 19:04:29 | Klimešovi

    V Ostružné nebo Petříkově jsme byli po několikáté. Tentokráte to byla Ostružná s vnoučaty od 23. do 27.8. a tak jako vždy, opět po všech stránkách velmi vydařený pobyt. Již úvodní setkání na recepci s příjemnými a ochotnými pány je moc fajn. Výborné ubytování v P-11, vše čisté, uklizené, s bonusem – malou ledničkou. Stravování bez chyby, i když jsme večeřeli později, bylo možné si vybrat. Přestože bylo v tu dobu v hotelu min. 80 lidí, byli jsme na snídaních příjemně překvapeni dostatečným výběrem i cca po 30 minutách. Ochotný a milý personál vše s úsměvem doplňoval; nebylo co vytknout. Aktivity pro děti dostatečné. Ne ve všech obdobných zařízeních býváme spokojeni tak, jako ve Skilandu. Veškerému personálu vč. vedení děkujeme za příjemný pobyt a přejeme jim, aby měli i v této složité době dostatek spokojených hostů.
    Jen malou poznámku k bowlingu. Jako aktivita pro dospělé i děti OK, až na menší výpadky s vracením koulí, což obsluhující číšník řešil ne vždy s úsměvem. Po uplynutí domluvené jedné hodiny jsme se v klidu přezuli, čekali na menší provoz v restauraci a k číšníkovi, který roznášel jídla, jsme se dostali až po 30 minutách. To jsme ale netušili, že i tento čas musíme zaplatit jako „hru“ Bylo by dobré, aby před zahájením hry byli uživatelé upozorněni, že ukončení je nutno hlásit ihned obsluze.

    Odpovědět

  • Příjemný pobyt v Ostružné

    1. 9. 2020 7:17:19 | Zdenka Malíšková

    Příjemný pobyt v Ostružné
    "Byli jsme ubytovaní ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní.Nemáme vůbec co vytknout. Recepce nám ochotně vyhověla s přesunem data ubytování. Všude bylo čisto, ochotný personál. Překvapilo nás uvítání našeho čtyřnohého mazlíčka miskou s dobrou kapsičkou. Snídaně byla bohatá, čerstvé pečivo, sladké buchty, vajíčka, sýry, šunka, jogurt, lupínky, zelenina, meloun....... I obsluha v restauraci velmi dobrá přesto, že v hotelu byl kromě hostů taneční kemp z Hradce Králové /asi 60 dětí/. I tak byly sužby perfektní. Hotel je dobrý výchozí bod pro výlety do blízkého i vzdálenějšího okolí. Děkujeme a určitě doporučíme známým."

    Odpovědět

  • Letní soustředění 2020

    31. 8. 2020 21:20:29 | B.A.Z. centrum Hradec Králové

    Vše na jedničku. Už se těšíme na příští rok. Za vše moc dekujeme...tým trenérek

    Odpovědět

  • Doporučuji

    31. 8. 2020 19:12:26 | Libor Velín

    Skvélá kuchyně v Penzionu u Orla.

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    31. 8. 2020 18:20:22 | Martin Šlesinger

    Bylo to u vás v penzionu U Orla v Petříkově fajn. Pokoje čisté, strava výborná.
    Radi se budeme vracet.

    Odpovědět

  • Pobyt s vnoučaty

    30. 8. 2020 20:01:48 | Drahomíra Gřesová

    Děkuji za skvělý pobyt v nádherném prostředí. Ocenila jsem především širokou nabídku aktivit pro děti i dospělé ve vašem areálu. Bydleli jsme se třemi vnoučaty v Rodinném penzionu s využitím polopenze. Skvělá volba! Velký výběr jídel formou rautu! Od poctivé české klasiky, sladká jídla až po vegetariánskou stravu. Velký dík patří mistrům kuchyně. Nejen, že jsem si odpočinula od vaření, ale také si vychutnávala s láskou (to se pozná) připravovaných teplých večeří. Děkuji. Ať se daří!

    Odpovědět

  • Bowling

    29. 8. 2020 7:42:34 | Gabriela Hrubanová

    24.8.2020 -návštěva bowlingu Skiland Ostružná. Naprosto arogantní chování a nezájem číšníka při obsluze bowlingu a ve finále účtování více času hry, než který jsme ve skutečnosti využili. Jinak zařízení hezké, příjemné a jídlo v restauraci nám moc chutnalo.

    Odpovědět

Partneři

Yescard     Alpenverein  ahrcr_logo-cs BLUE.jpg   Olomouccard  Yeseniky   kudyznudy  Olomoucký kraj  Jesenicke navraty  logo-h.png Visa_Brandmark_Blue_RGB_2021.png mc_symbol_opt_73_3x.png GooglePay   ApplePayEU MPO bar.ces.poz.jpgsphere-logo-kruh.jpg