0 Kč

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Zveřejněné recenze pocházejí od skutečných spotřebitelů, kteří danou službu využili nebo zakoupili. Spotřebitelské recenze nejsou ověřované.

Pole s hvězdičkou * jsou povinná.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • 5 denní pobyt

    23. 8. 2021 9:09:48 | Petr Janoš

    Vše bylo super, personál, apartmán, jídlo.
    Škoda jen regulace vody ve sprchovém koutě, kde neustále kolísala voda a i když jsme vodu nastavili na požadovanou teplotu, tak se stále střídala studená a vařící voda až se nám opařilo při sprchování dítě. Škoda.

    Odpovědět

  • 4denni pobyt rodinný penzion

    22. 8. 2021 11:32:06 | Šárka K.

    Dobrý den, byli jsme maximálně spokojený ubytování bylo super jeli jsme dvě rodiny a měli každý svůj pokoj vše bylo na jedničku

    Odpovědět | Skrýt odpovědi

    • Re: 4denni pobyt rodinný penzion

      22. 8. 2021 11:37:00 | Šárka K.

      Psala jsem mnohem delší text škoda, že se zde vše neulozilo

      Odpovědět

  • Rodinný penzion Ostružná.

    18. 8. 2021 17:52:44 | Libor Matoušek

    Letní dovolená na týden se dvěma dětmi. Chtěli jsme oddělené pokoje, abychom měli aspoň trochu soukromí. Ubytování pěkné čisté, ale spartánské. Postele a to hodně postelí, policové skříně, židle stůl v předsíni a to je vše. Kdo hledá vymoženost jako TV nebo něco jiného navíc, musí se poohlédnout jinde. Na přespání v pohodě, pokud nad sebou o parto výš nemáte super akční rodinu. My jsme chtěli vstávat kolem půl deváte, jelikož se snídaně vydávala do půl desáte. Bohužel partaj nad námi vstávala v sedm a tady je má největší výtka. Zdi a okna výborně odfiltrují hluk zvenku, bohužel je vidět doba, kdy se budovy stavěly a hlavně z jakého materiálu. Podlahy při chůzi neskutečně vržou a dupání nad hlavou Vás naprosto bezpečné probudí. A večer, pokud chcete jít dřív spát, je to to stejné. Jinak okolí hotelu krásné, vyžití dětí taky, restaurace přímo u hotelu s výborným pivem, parkoviště pro vozidla rekteantů hned u hotelu. Na závěr musím vyzdvihnout kuchyni a personál. Všichni zde jsou velice příjemní a ochotní, jídla je opravdu hodně, snídaně na co si vspomenete a na večeři výběr aspoň z pěti druhů + polévka. Kuchař zde svou práci odvádí na jedničku. Takže kromě toho hluku díky partaji nad námi bych řekl, spokojenost.

    Odpovědět

  • Týdenní pobyt v penzionu U Orla v Petříkově

    18. 8. 2021 15:28:23 | Lucie Rysnerová

    Do hotelu Skiland jsem napsala dotaz na ubytování pro 4 dospělé a 1 dítě ve věku 2 let a byl mi doporučen penzion U Orla. Z webových stránek jsme byli nadšeni - oplocený prostor pro děti, prolízačka, trampolína, super. Po příjezdu ovšem přišlo obrovské rozčarování, protože všechno výše zmíněné je dostupné pouze na hlavní budově v Ostružné (cca 2-3 km vzdálené). V Petříkově nebylo ani to pískoviště, o bezpečném pozemku, kde se mi dítě nezatoulá pod auto ani nemluvě. Po stížnostech na recepci nám bylo obsluhou řečeno, že je to naše chyba a že na webu to mají napsáno (na webu není nikde jednoznačně napsáno, co hosté najdou v Ostružné a co v Petříkově, pouze malá větička, že ne všechny uvedené služby jsou dostupné ve všech hotelích). Začátek pobytu tedy nebyl nejveselejší. Tak stejně informace, že se jedná o ubytování po rekonstrukci byla zcela lichá, neboť náš pokoj (studio č. 2 a 3) by tedy rekonstrukci potřeboval jako sůl. Splachování na WC bylo více než komické a namixovat si teplou vodu ve sprše byl úkol hodný hrdiny - světe div se, místo studené tekla vařící voda a naopak. Takže si vyberte - buď se opaříte nebo zchladíte. Je to obrovská škoda, protože penzion má velmi výhodné umístění, úžasné okolí, ticho, klid, opravdu neuvěřitelně srdečný personál, což nám pobyt nakonec velmi zpříjemnilo a hlavně - naprosto bezkonkurenčního kuchaře. Vše, co nám bylo naservírováno v rámci polopenze bylo opravdu TOP. Přitom by stačilo zabezpečit zahrádku kvůli dětem (je hned vedle potoka) a pořídit alespoň pískoviště nebo 4 prkna a pytel písku. Takhle jsme museli chodit po večerech ke konkurenci, kde toto zázemí měli.

    Odpovědět

  • Hodnocení ubytovani a služeb

    18. 8. 2021 6:56:41 | Radek

    Ubytování v hotelu Skiland Ostružná na 4 noci s polopenzí. Prostorný čistý pokoj s velkou postelí pro dva, pohodlné spaní. Skvělé umístění hotelu na výlety do přírody. Vláček Vás v případě nutnosti doveze kamkoliv, primo u hotelu. Možná může vadit občasný průjezd mašinky, ale kdo je z města, je zvyklí na horší;-) Ochotný personál. Krásný čistý hotel se spoustou aktivit primo v areálu. Oceňujeme i výzdobu hotelu, obrazy na stěnách jsou proste pecka. Strava bez vyhrad. Rautove snidane i večeře naplní nenechají nikoho hladovým. Kvalita stravy velmi dobrá. Lokálni pivo na jedničku. V hotelu i restauraci signál wifi v pořádku, televize v pripade nutnosti dostačuje, vypadavá signal, ale kvuli tv nejedu na hory. Příjemné počasí, únik pred vedry atakujici ve městě přes 30st. Určitě návštěvu zopakujeme a doporučujeme všem.

    Odpovědět

  • Skiland Ostružná + restaurace Ostružná

    16. 8. 2021 15:33:19 | Hanka

    Ubytování v rodinném penzionu odpovídalo slušnému průměrnému stupni. Sprcha odtékala, pokojová služba denně vynášela odpadky. Chyběla sice Tv a na dotaz, zdali je možné si ji vypůjčit, bylo odpovězeno, že bychom tam stejně nic nechytli. Budiž, nakonec to nevadilo, dobře jsme se vyspali a nekazili si dny špatnými zprávami. Sportovní zázemí dobré. Jediné, co vadilo, byl velmi slabý dosah wi-fi. Oproti hlavní budově/hotelu a restauraci, kde byla dostačující. Jídlo - porce, kdo si chtěl dát hodně, dal si hodně, nikdo ho neomezoval. Určitě neměl nikdo hlad. Jídlo bylo chutné. Personál ochotný. Možná akorát více kombinací pro "nejedlíky masa".

    Odpovědět

  • Hanka

    16. 8. 2021 15:28:42 | Kuriakovi

    Ubytování ve Penzionu Skiland Petříkov bylo příjemné, oceňujeme čistotu, vstřícnost personálu, bohaté snídaně.Chyběla nám možnost využívat televizi.
    Jinak krásné a klidné místo pro výlety po okolí . Doporučuji

    Odpovědět

  • Skiland Petříkov + restaurace Ostružná a U Orla

    16. 8. 2021 14:43:13 | Naďa

    Ubytování ve Penzionu Skiland Petříkov byl příjemný, kola uschovaná, ticho a tma, čisto. Wifi menší signál.
    Snídaně U Orla byly v pořádku. Restaurace v Ostružné bez problémů, jeden den horší výčep. Pivo pod míru.
    Pro výlety po okolí místo ideální.

    Odpovědět

  • Skiland Petříkov

    16. 8. 2021 12:20:22 | Petr

    Vše ok, čisto, jen slabá Wifi (-: .... restaurace u Orla je TOP !!! super jídlo i pivo ... velké porce ... doporučuji

    Odpovědět

  • Skiland

    16. 8. 2021 12:05:32 | Karel

    Vše bylo zcela v pořádku.

    Odpovědět

Partneři

Yescard     Alpenverein  ahrcr_logo-cs BLUE.jpg   Olomouccard  Yeseniky   kudyznudy  Olomoucký kraj  Jesenicke navraty  logo-h.png Visa_Brandmark_Blue_RGB_2021.png mc_symbol_opt_73_3x.png GooglePay   ApplePayEU MPO bar.ces.poz.jpgsphere-logo-kruh.jpg